Меню сайту


Корисні сайти

відділ освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації
Новоград-Волинська райдержадміністрація

Сайти шкіл району


Корисні посилання


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


GISMETEO: Погода по г.Новоград-Волынский
Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 21:43
Головна » 2017 » Листопад » 30 » конкурс
21:14
конкурс

 

 

10 жовтня 2017 року стартував VІІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Він проходитиме у кілька етапів. Так, для учнів 5-11 класів ЗНЗ, зокрема ліцеїстів військових ліцеїв, передбачено чотири етапи – з жовтня до березня. А для учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів і курсантів ВНЗ I-IV рівня акредитації – три етапи з листопада до березня.

Завдання для першого етапу готується навчальним закладом, у якому проводиться конкурс. Для другого та третього етапу – інститутами післядипломної педагогічної освіти. Теми пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу. Навчальні заклади мають заздалегідь затвердити журі, оргкомітети та розробити критерії оцінювання творчих робіт.

Переможцям фінального етапу Конкурсу, які наберуть найбільшу кількість балів, МОН рекомендуватиме призначення стипендій Президента України.

Довідково: Відповідно до указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928, Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка проходить щорічно. Він спрямований на підвищення рівня знань з української мови і літератури, рідних мов і літератур, виховання у молодого покоління любові до мов Українського народу, забезпечення їх всебічного розвитку.

Переглядів: 246 | Додав: direktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ст.
електронна адреса: v_molscool@ukr.net

Адміністратор сайту - Пелешок Микола Олександрович

Хостинг від uCoz