Меню сайту


Корисні сайти

відділ освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації
Новоград-Волинська райдержадміністрація

Сайти шкіл району


Корисні посилання


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


GISMETEO: Погода по г.Новоград-Волынский
Вітаю Вас, Гість · RSS 21.05.2024, 06:51
Головна » 2017 » Грудень » 28 » Тиждень англійської мови
22:14
Тиждень англійської мови

  

18 – 22 грудня 2017 року проведено тематичний тиждень англійської мови Saint Nicholas School Week, в якому взяли участь учні 1 – 11 класів.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається,а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

    

Тиждень розпочався виставкою стінних газет, постерів, розмальовок, листівок на тему “Saint Nicholas Day”,“Christmas and New Year!”, які відображали бачення дітьми новорічних та Різдвяних свят.

   

У рамках тижня англійської мови було проведено виховні заходи, які включали конкурси, захисти творчих робіт та презентацій, виступи читців, виконання пісень, випуск стіннівок,на кращу емблему до тижня ,символічна ялинка та іграшки до неї (handmade).

Атмосферу свята підтримувала підбірка різдвяної музики, на фоні якої проводилися святкові конкурси.

Цікавим було дізнатись про історію свята, як в Україні так і у Великій Британії. Цією інформацією поділились учні 10 класу. Учні 6 та 8 класів взяли участь у виховному заході “English is Fun!” та “Saint Nicholas Party” . Тиждень англійської мови сприяв підвищенню мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи.

  

До плану Тижня  англійської  мови  були  включені також і колядки на англійській мові. Це було найцікавіше дійство. Учні привітали з наступаючими новорічними та Різдвяними святами не лише всіх у школі а й працівників садочка,селищної ради,ПОСП“Світоч”, ”Золотий нектар”,магазинів, пошти, амбулаторії і т.д.

  

  

  

 

У Тижні брала участь велика кількість учнів, які виконували різноманітні завдання, що відповідали рівню їх підготовки. Тиждень англійської мови пройшов насичено і цікаво. Піднесений настрій, мовна атмосфера створювались за допомогою музики, англійських висловів, що розміщувалися в аудиторіях та коридорах школи, барвисто оформлених стіннівок.

Промайнув Тиждень англійської мови досить швидко та запам’ятається він новими знаннями, різноманітними враженнями та позитивними емоціями від вивчення та спілкування англійською.

Тиждень англійської мови завершився урочистим закриттям і нагородженням переможців та солодощами від святого Миколая.

      

   

 

Переглядів: 403 | Додав: direktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ст.
електронна адреса: v_molscool@ukr.net

Адміністратор сайту - Пелешок Микола Олександрович

Хостинг від uCoz