Меню сайту


Корисні сайти

відділ освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації
Новоград-Волинська райдержадміністрація

Сайти шкіл району


Корисні посилання


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


GISMETEO: Погода по г.Новоград-Волынский
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 19:35
Головна » 2018 » Лютий » 13 » Вибір та замовлення підручників для учнів 5 класу та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти
19:34
Вибір та замовлення підручників для учнів 5 класу та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти

Вибір та замовлення підручників для учнів 5 класу та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти

Протокол №3

засідання педагогічної ради Великомолодьківської ЗОШ І – ІІІ ступенів

від 12.02.2018 р.

Присутні: директор школи Бармак О.В., заступник з НВР Черемха М.Р., заступник з ВР Васильчук Т.А., практичний психолог Новорок В.І., Микитюк Г.М., Папенчук Т.В., Лавренюк Л.І., Тарнавська Я.М., Пелешок М.О., Ганношин В.П., Храбан І.С., Сидорчук Т.В., Марчук Л.М., Лісовська С.В., Осипчук Н.В., Малиновська Т.Г., Валага О.І..

Порядок денний:

1 Про замовлення підручників для 5 класу.

1.Слухали заступника з навчально-виховної роботи Черемху М.Р., яка відмітила, що на виконання рішення колегії Міністерства освіти і науки України від 21 грудня 2017 року (протокол № 9/2-19) “Про надання грифа “Рекомендовано Міністерством освіти і науки України” підручникам для 5 класу закладів загальної середньої освіти та видання їх за кошти державного бюджету у 2018 році”, міністерство направило інструктивно-методичні рекомендації щодо вибору та замовлення підручників для 5 класу. З 05 п о 11 лютого 2018 року педагогічні працівники знайомилися на веб-сайті Інституту модернізації змісту освіти за посиланням: https://imzo.gov.ua/vybir-pidruchnykiv-dlya-5-klasu-zakladiv-zahalnoji-serednojiosvity/ з електронними версіями оригінал-макетів доопрацьованих відповідно до чинних навчальних програм підручників для 5 класу та робили свій вибір підручників.

Виступили: вчитель англійської мови Микитюк Г.М., яка відмітила, що обрала англійську мову (5-й рік навчання) 5 клас (авт. Карпюк О. Д.). Оскільки підручник на її погляд цікавий, матеріал викладений доступно, має завдання для самостійного опрацювання, багато завдань пізнавального характеру.

Виступили: вчитель основ здоров’я Лавренюк Л.І., яка відмітила, що обрала підручник «Основи здоров’я. 5 клас» (авт. Бойченко Т. Є., Василенко С. В.,

Гущина Н. І., Василашко І. П., Коваль Н. С., Гурська О. К.). Підручник відповідає оновленій програмі. Багато кольорових ілюстрацій, завдань, вправ; наведено життєві ситуації, притчі по яких можна працювати з учнями на уроці. Матеріал підручника допомагає сформувати бережливе та дбайливе ставлення до власного здоров’я як до найважливішої цінності людського життя.

Виступили: вчитель російської мови та зарубіжної літератури Валага О.І., яка повідомила, що обрала підручник «Російська мова (1-й рік навчання) для закладів загальної середньої освіти з навчанням українською мовою. 5 клас» (авт. Полякова Т. М., Самонова О. І.). Підручник містить більше практичних завдань різноманітних видів і рівнів складності.

«Зарубіжна література. 5 клас» (авт. Волощук Є. В.). Автор підручника зрозуміло і доступно доносить учням теоретичний програмовий матеріал; має диференційовані завдання; матеріал організовано зо допомогою системи рубрик.

Виступили: вчитель української мови та літератури Папенчук Т.В., яка повідомила, що обрала підручник «Українська мова. 5 клас»

(авт. Заболотний О. В., Заболотний В. В.). Підручник відповідає чинній програмі. Доступний виклад матеріалу. Перед кожним параграфом описано про що буде йтися у розділі. Різноманітні вправи для закріплення вивченого. Теоретичний матеріал – виділено головне, легко знайти у підручнику. Наявні тематичні словники по окремих розділах.

«Українська література. 5 клас» (авт. Авраменко О. М.). Доступний виклад теоретичного матеріалу. На кожне визначення відведено окремий розділ, що допомагає учням швидше знайти матеріал. Різноманітні практичні завдання. Нові рубрики «Це цікаво», що дають додаткову інформацію по темах.

Виступили: вчитель математики Тарнавська Я.М.,яка повідомила, що обрала підручник «Математика. 5 клас» (авт. Тарасенкова Н. А., Богатирьова І. М., Бочко О. П., Коломієць О. М., Сердюк З. О.). У теоретичному матеріалі виділено кольором математичні терміни, правила, які потрібно вивчити. Теоретичний матеріал містить приклади розв’язування задач, записи яких можна розглядати як зразок оформлення розв’язків. Практичні завдання розпочинаються із усних тестових вправ. Окремо позначені завдання для домашніх робіт та підвищеної складності .

Виступили: вчитель природознавства Малиновська Т.Г., яка відмітила, що обрала підручник «Природознавство. 5 клас» (авт. Коршевнюк Т. В., Баштовий В. І.). Підручник містить різнорівневі практичні вправи, цікаві завдання, пізнавальний додатковий матеріал. Відповідає віковим особливостям учнів 5 класу.

Ухвалили:

Зробити замовлення слідуючих підручників:

«Українська мова. 5 клас» (авт. Заболотний О. В., Заболотний В. В.).

«Українська література. 5 клас» (авт. Авраменко О. М.).

«Англійська мова (5-й рік навчання). 5 клас» (авт. Карпюк О. Д.).

«Зарубіжна література. 5 клас» (авт. Волощук Є. В.).

«Математика. 5 клас» (авт. Тарасенкова Н. А., Богатирьова І. М.,

Бочко О. П.,Коломієць О. М., Сердюк З. О.).

«Природознавство. 5 клас» (авт. Коршевнюк Т. В., Баштовий В. І.).

«Основи здоров’я. 5 клас» (авт. Бойченко Т. Є., Василенко С. В.,

Гущина Н. І., Василашко І. П., Коваль Н. С., Гурська О. К.).

«Російська мова (1-й рік навчання) для закладів загальної середньої освіти

з навчанням українською мовою. 5 клас» (авт. Полякова Т. М.,

Самонова О. І.).

Директор школи                                                 О.В. Бармак

Секретар                                                            Т.Г. Малиновська

Микитюк Г.М.

Лавренюк Л.І.

Валага О.І.

Папенчук Т.В.

Тарнавська Я.М.

 

Форма замовлення підручників для 5 класу (форма 2)

Переглядів: 238 | Додав: direktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ст.
електронна адреса: v_molscool@ukr.net

Адміністратор сайту - Пелешок Микола Олександрович

Хостинг від uCoz