Меню сайту


Корисні сайти

відділ освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації
Новоград-Волинська райдержадміністрація

Сайти шкіл району


Корисні посилання


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


GISMETEO: Погода по г.Новоград-Волынский
Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 17:15
Головна » 2012 » Вересень » 27 » Районний семінар вчителів трудового навчання
17:18
Районний семінар вчителів трудового навчання

 

     23 лютого на базі Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів трудового навчання на тему «Розвиток творчої особистості в процесі проектно-технологічної діяльності на уроках трудового навчання».День був сонячний, привітний так, як і господар семінару – вчитель трудового навчання Рацун Сергій Іванович. На семінар прибули, незважаючи на такий святковий день який проводиться по школам району, 21 вчитель трудового навчання. Їх радо зустріла заступник директора з навчальної частини Черемха Марія Ростиславівна, яка ознайомила учасників семінару із планом роботи, а заступник директора з виховної роботи, Васильчук Тетяна Анатоліївна, презентувала школу, їх напрацювання та здобутки за 10 років.

    В школі організовано виставку дитячих робіт, які діти виконують на уроках трудового навчання та гурткових годинах. Незважаючи на слабкість матеріальної бази по обробці металу вчитель вибрав варіативний модуль «Технологія обробки тонкого листового металу». З даного модуля було подано відкритий урок у 6 класі на тему «Технологічний процес різання листового металу», на якому діти повністю справилися із практичним завданням (оцінки за практичну роботу від 7 до 11 балів). Хоча в класі переважають дівчатка, але їхня майстерність, знання матеріалу та вміння працювати підтверджують клопітливу роботу вчителя. 

    Під час виконання проектно-технологічної діяльності діти вміють читати технологічні картки та виконувати по них практичні роботи, вчитель вдало підібрав модулі де було враховано індивідуальні особливості та інтереси учнів. Велика увага звертається на дотримання техніки безпеки під час виконання робіт.

   На позакласному заході «Подорож у країну майстрів» учасники семінару вкотре переконалися, що діти люблять трудове навчання, знають відповіді на всі запитання, орієнтуються в технологічних термінах. А молоді артисти школи, на чолі з ведучою Храбан Альоною, подарували музикальні хвилинки радості та настрою.

Кожен присутній вчитель семінару взяв для себе ту іскру знань, тепла, задоволення, яка допоможе йому в подальшій роботі у своїх педагогічних колективах.

   
Переглядів: 512 | Додав: direktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ст.
електронна адреса: v_molscool@ukr.net

Адміністратор сайту - Пелешок Микола Олександрович

Хостинг від uCoz