Меню сайту


Корисні сайти

відділ освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації
Новоград-Волинська райдержадміністрація

Сайти шкіл району


Корисні посилання


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


GISMETEO: Погода по г.Новоград-Волынский
Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 20:36
Головна » 2019 » Лютий » 26 » Зі святом!
19:55
Зі святом!

   

 Вітаємо з професійним святом Черевка Віктора Володимировича та Черевка Володимира Вікторовича,

а також Медвєдєва Олега Миколайовича!!!

            Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!
           Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.
Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.
          Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Переглядів: 321 | Додав: direktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ст.
електронна адреса: v_molscool@ukr.net

Адміністратор сайту - Пелешок Микола Олександрович

Хостинг від uCoz